Kauppatie 48, 61850 Kauhajoki as
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kymppitalliin saat suojaan niin autot, polkupyörät, harrastevälineet kuin keskeneräiset projektisikin. Perusmalliston autotalleissa on aina mukana myös varasto, johon mahtuu hyvin niin sukset kuin puutarhavälineetkin. Mikäli tarvitset enemmän tilaa on autotallia ja varastoa helppo laajentaa.

Autokatos näyttää pihapiirissä kevyemmältä kuin autotalli.  Myös autokatos saadaan suunniteltua pihapiiriin sopivaksi valitsemalla verhous ja katemateriaali päärakennuksen mukaan.

Autokatos voi olla molemmilta seiniltään umpinainen, mikäli tarvitaan hyvää suojaa esim. lumelta ja tuulelta. Umpinaiseen autokatokseen on mahdollista lisätä ikkunoita tuomaan valoa, sekä tarvittaessa kulkuaukko.

Mikäli halutaan avonaisempaa autokatosta, on autokatokseen on mahdollista valmistaa toinen sivu pilareilla tai ns. avoimena rankaseinänä, joihin molempiin on mahdollista laittaa koristerimoitus. Koristerimoituksella saadaan autokatoksen ulkonäköä kevennettyä yhä enemmän.

Myös autokatoksen elementtejä on mahdollista korottaa, mikäli autokatoksessa halutaan säilyttää korkeampaa kulkuneuvoa esim. asuntoautoa, -vaunua tai traktoria. Autokatosta suurentamalla saadaan suojaan myös polkupyörät, mopot tai peräkärry.

Kymppitallit toimittaa myös usean auton katoksia rivitaloille. Myös autokatoksiin on mahdollista valita pulpettikatto, jolloin ei tarvitse huolehtia lumien putoamisesta katoksen sisäänajon eteen.

Autokatosta suunniteltaessa olisi hyvä miettiä myös mahdollisia latauspisteiden paikkoja, vaikka tarve niille tulisikin myöhemmin.

Ota yhteyttä ja tilaa omasi tänään!