Kauppatie 48, 61850 Kauhajoki as
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kymppitalli on täydellinen ratkaisu niille, jotka haluavat suojata ajoneuvonsa ja harrastevälineensä säältä ja pölyltä. Autotallin perusmallisto sisältää aina myös varaston, joka on täydellinen paikka säilyttää esimerkiksi suksia tai puutarhavälineitä. Varaston koko on riittävä monille tarpeille, mutta jos tarvitset enemmän tilaa, on se helppo laajentaa.

Autotallin lisäksi talli tarjoaa myös polkupyörille ja harrastevälineille suojan. Tämä tarkoittaa, että pyöräsi pysyvät puhtaana ja kuivana, ja harrastevälineet ovat aina valmiina käytettäviksi.

Kymppitallin autotallit on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja ne ovat erittäin kestäviä. Ne on suunniteltu kestämään Suomen sääolosuhteet, joten voit olla varma, että autosi tai polkupyöräsi pysyvät suojassa sekä talvella että kesällä.

Kymppitallin autotallit ovat helppoja ja nopeita myös itse asentaa. Tarvittaessa asentajamme voivat hoitaa asennuksen. He ovat ammattitaitoisia ja he tekevät työnsä nopeasti ja huolellisesti. Voit olla varma, että autotallisi on valmis käytettäväksi lyhyessä ajassa.

Jos etsit laadukasta ja kestävää autotallia, joka tarjoaa myös tilaa harrastevälineille ja varastoille, Kymppitalli on täydellinen valinta.

Ota yhteyttä ja tilaa omasi tänään!