Kauppatie 48, 61850 Kauhajoki as
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Valitessasi oikean hallin omaan käyttöön on tärkeää huomioida useita tekijöitä. Tässä on muutamia asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon:

 1. Tarkoituksen mukaan: Minkä tarkoituksen hallin aiot käyttää? Onko se varasto, tuotantotila, kaupallinen tila tai jopa asuintila? Tämä määrittää, millaisia vaatimuksia hallille asetat, kuten lämmöneristyksen, äänieristyksen ja ilmanvaihdon.
 2. Koko ja mitat: Kuinka suuren hallin tarvitset? Onko se pieni varasto vai suuri tuotantotila? Onko hallin sijainti rajoitettu tietyllä alueella ja mitä vaatimuksia on hallin mitoilla?
 3. Rakennusmateriaali puu. Valitse materiaali, joka sopii parhaiten tarpeisiisi ja budjettiisi.
 4. Rakennusprosessi: Kuinka nopeasti haluat hallin valmiiksi? Onko rakennuspaikalla tarpeeksi tilaa hallin rakentamiseen? Onko hallin asentaminen helppoa ja nopeaa?
 5. Hinta: Kuinka paljon haluat budjetoida hallin rakentamiseen? Onko budjettisi rajoitettu ja miten se vaikuttaa valintaan?
 6. Ympäristövaikutukset: Onko hallin rakentaminen ympäristöystävällistä ja miten se vaikuttaa valintaan?

Kun olet huomioinut nämä tekijät, voit tehdä tietoisen valinnan oikeasta hallista omaan käyttöösi. On tärkeää myös ottaa yhteyttä ammattilaiseen, joka voi auttaa sinua valitsemaan oikean hallin ja suunnittelemaan sen tarpeidesi mukaan.

Otamme huomioon Suomen sääolosuhteet valmistettaessa halleja erilaisilla tavoilla. Tässä on muutamia esimerkkejä:

 1. Lämmöneristys: Suomessa on erittäin kylmä talvi, joten hallien on oltava erittäin hyvin lämmöneristettyjä.
 2. Ilmanvaihto: Suomessa on kostea ilma, joten hallien on oltava hyvin ilmanvaihdettuja. Halleihimme soveltuu useat ilmanvaihtojärjestelmät, jotka varmistavat, että halleista tulee raikkaat ja kuivat.
 3. Kosteudenkestävyys: Suomessa on kosteaa, joten hallit on suunniteltu kestämään kosteutta.
 4. Lumieristys: Suomessa on runsaasti lunta, joten hallit on suunniteltu kestämään lumikuorman. Käytämme erittäin vahvoja ja kestäviä materiaaleja, jotka kestävät lumikuorman.
 5. Tuuli- ja myrskyeristys: Suomessa on myös tuulisia ja myrskyisiä sääolosuhteita, joten hallit on suunniteltu kestämään niitä. CLT elementit ovat erittäin vahvoja ja kestäviä materiaaleja, jotka estävät tuulen ja myrskyn aiheuttamat vauriot hallissa. Lisäksi huomioimme hallien suunnittelussa tuulitestatut ja viranomaisten hyväksymät standardit, jotta hallit kestävät erilaiset sääolosuhteet.
 6. Huolto- ja kunnossapitoon: Huolehdimme että hallit ovat helppoja huoltaa ja pitää kunnossa, ja tarvittaessa hallin kuntoa voidaan seurata ja tarvittavia toimia tehdä ajoissa.

Näillä toimenpiteillä varmistamme, että hallit ovat kestäviä ja turvallisia käyttää Suomen erilaisissa sääolosuhteissa. Toimimme aina asiakkaan tarpeiden ja vaatimusten mukaan ja huolehdimme että hallit täyttävät kaikki tarvittavat standardit ja turvallisuusmääräykset.