Kauppatie 48, 61850 Kauhajoki as
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Perustus

Perustuksen tekee asiakas itse. Suosittelemme harkko- tai laattaperustusta. Saat rakennuslupakuvien joukossa perustuksen mittakuvan, jonka avulla suunnittelet ja rakennat perustuksen valmiiksi.

Seinät

Seinät toimitetaan pienelementteinä, joissa lomalauta on valmiiksi kiinnitettynä elementtiin. Vaihtoehtona myös suosittu vaakapaneeli, toimitus irrallisina.

Elementit ovat valmiina 1,2m levyisinä kokonaisuuksina, joten pystytys on helppoa. Seinät voi muuttaa lämpöä eristäviksi Paroc-mineraalivilla
eristepaketilla, jota myydään lisätarvikkeena. Elementit on mahdollista tilata myös eristevalmiudella (tuulensuojalevyllä), jolloin ne ovat eristettävissä jälkikäteen. Mikäli haluat valita esim. talosi kanssa yhtenäisen paneelin tai tiili-/rappipinnoituksen, toimitamme elementit tuulensuojalevyillä.

Autokatokseen on mahdollista tilata elementit koristerimoituksella.

Ovet ja ikkunat

  • Autotallien ovet ovat laadukkaita lämpöeristettyjä 25×21 umpinaisia nosto-ovia.
  • Varaston ovet lasiaukollinen 9×21 ovi (2k-lasi)
  • Ikkunakarmit 9×6 tai 11×6 (2k-lasit)

Katto

Naulalevy kattoristikot, kattokaltevuus 1:2.5 / 1:3. Ristikot sisältyvät toimitukseen. Katemateriaalin valitset ja ostat itse erikseen. (Tiili/Pelti/Huopa). Voit kysyä tarjousta katemateriaaleista myös edustajiltamme.